Rekruttering

De4Vinde ApS har i mere end ti år befundet sig i grænselandet mellem de tre sektorer – den offentlige, den private og den civile. Det betyder at vi har udviklet et netværk der spænder på tværs af sektorer, hvilket gør os unikt positionerede til at formidle kontakt imellem de helt rigtige fagledere og de helt rigtige virksomheder.

Virksomheder : Mangler I den helt rigtige fagleder?

Headhunting, rekruttering og ansættelse er lidt ligesom kærlighed. Det kan være svært at finde den rigtige fagleder, men det betyder ikke at det er mindre vigtigt at finde det helt rette match, og helst i første forsøg.

Hos De4Vinde ApS har vi igennem mange år opbygget et enormt netværk, der gør os unikt positionerede til at hjælpe med at finde den helt rigtige profil til netop din virksomhed.

For yderligere information kontakt os og få en vurdering af præcis hvad I har brug for.

Jobsøgende : Mangler du rådgivning til at finde den rigtige stilling?

Det kan være svært at regne ud hvad der forventes fra den anden side af bordet, når man søger et skifte, enten på tværs af eller inden for sektorer. De4Vinde ApS har igennem mange år været repræsenteret både på den ene og den anden side af bordet, og i både den civile, private og offentlige sektor.

Til fagpersoner med ledelseserfaring tilbyder De4Vinde ApS gratis sparring på de første to ansøgninger, så hvis du overvejer et jobskifte er der intet at tabe ved at tage kontakt til os.